• Vi hjelper skadebransjen...
  Skade og lakk spesialister siden 1979...
 • Eksklusiv import...
  Chevrolet Camaro 2013
 • Spesialisert nettbutikk...
  Porshe 918 Concept
 • Reparasjonsmanualer...
  Aston Martin sundown
 • Spesialisert opplæring...
  Lotus Elise on track
 • Avanserte systemer...
  When life ends in Argentina...

 

PDRkjpsavtale

 

PDRvipmedlemskap

Kontaktskjema 

Mer info ? Fyll ut skjemaet. 

Ikke noe nytt ...

 

Vår første bekjennelse med Paintless Dent Repair eller Lakkfri Bulkoppretting og Glue Pulling eller Bulkløfteteknikk er mer enn 15 år siden ... Vi fikk sjansen til å bli kjent med og jobbe med en rekke svært talentfulle PDR-spesialister fra hele Europa, gjennom årene. 

For kursene var det nødvendig med verktøy, så vi kom automatisk i kontakt med de store produsentene.

RdPDR

Samtidig har vi fått en veldig god oversikt over de tilgjengelige verktøyene og de mange eksisterende og stadig nye tilbehør.

Dermed kan man trygt si at vi kan gjøre mer enn å gi deg noen vag teori, se vår egen håndbok: 

"Arbeidsmetode Bulkløfte teknikk" den første versjonen ble publisert i 2013. 

Den nyeste versjonen finner du i vår nettbutikk, og når du kjøper et bulkløfte teknikk sett, vil du få denne publikasjonen helt gratis.

 

 

De teknikkene hører sammen, utfyller hverandre perfekt, og gir dermed nesten ubegrensede muligheter

for reparasjoner uten lakkering dvs. Når lakken er litt skadet, eller uskadet. 

Og det gjelder også MED lakkering (den beste måten å trene og perfeksjonere teknikken din på)

 

 

Siden 2003 har vi trent tusenvis av fagfolk i teknikken som kalles PDR og Glue Pulling på vegne av de fleste bilmerkene og den uavhengige bilforbundet i Belgia, også noen få nordmenn.

 

 

PDRsenteretbilde

 

 

Siden 2011 har vi utvidet vårt sortiment med forskjellige typer av verktøy, lamper, men også mange typer av Lim Pulling "tabs", dorer, hammere og smeltelim. 

Bilskadenett startet som importør for UltraDentTools og litt senere Keco PDR tools i 2011.

Snart bestemte vi oss for å spesialisere seg i LED-lamper og limpistoler som er batteridrevet, men vi kan levere alle mulige typer.

Før vi flyttet til Norge har vi hatt ansvar for opplæring av bilprodusentene sitt forhandlere nett og dets PDR og SMART repair program

 

Siden 1980-tallet og spesielt de siste 10 årene har begge teknikkene blitt videreutviklet og sterkt utvidet med for eksempel "Push & Paint" (Push to Paint) eller Trykk og lakk teknikk for reparasjoner av betydelig skade hvor tradisjonelt spottere brukes.

 

 

2012 03 26 183cut

 

 

Men også Blending teknikk er mye mer utviklet i dag og klarer veldig mye mer enn før (bildet viser Shane Jack's blending hammere) med skru-på typp.

Samtidig har det også skjedd utrolig mye innen kjemi og nye materialer og for eksempel Nanoteknologi som har gjort dagens tekniske muligheter utrolig mye større enn sirka 40 år siden.

 

 

  ShaneJacksBLc

 

  

Og i dag finnes tusenvis av ulike typer rette stenger, hjelpeverktøy, (blending) hammere, tabsene fra den minste til den største, laget av mange ulike materialer i utrolig mange typer, størrelser, høyglans polert eller belagt med svart coating osv.       

 

 

Set4FjrstlSettTheBIGLEDScandinavian

Lights

 

 

Fra nå av kan vi tilby deg to alternativer, et kjøpsavtale med en fast rabatt for en lav pris, men også en veldig unik medlemsportefølje med mange flere muligheter. Med ekstra rabatter og tilgang til et utvalg fra det meget omfattende tekniske biblioteket og vår spesialiserte youtube kanal

 

Jobber du hele dager er det vanskelig om følge de siste nyhetene, derfor: Gratis nyhetsbrev / kampanjer 4 ganger i året i e-posten din.

 

 

PDRabonnementer

 

Klikk på gull og blå emblemet her til venstre, for mer detaljert informasjon. 

 

 

 

 

 

 

 

Newlogo

KecoTabslogo

LelimadentLogo

DentmagicLogo

a1Logo

KecoNewLogo

DentfixLogo

Dentcraftlogo

BlPlLogo