• Vi hjelper skadebransjen...
  Skade og lakk spesialister siden 1979...
 • Eksklusiv import...
  Chevrolet Camaro 2013
 • Spesialisert nettbutikk...
  Porshe 918 Concept
 • Reparasjonsmanualer...
  Aston Martin sundown
 • Spesialisert opplæring...
  Lotus Elise on track
 • Avanserte systemer...
  When life ends in Argentina...

PDR - abonnementer

 • Published: Monday, 24 September 2018 10:04

 

PDRkjpsavtale

 

PDR kjøpsavtale er ment for de som ønsker å sikre et bredt spekter av kvalitetsverktøy, men også forbruker varer som lim og faner for eksempel til et lite bidrag. Passer best for erfarne PDR teknikkere som IKKE er interessert eller trenger noen teknisk informasjon.

For et par hundre kroner per måned og gir deg sikkerhet på lang sikt.

Og en gratis nyhetsbrev / kampanjer 4 ganger i året i e-posten din.

Med din personlige logg inn i nettbutikken med en ekstra rabatt på alle PDR / Lakkfri Bulkoppretting / Oppretting Uten lakkering og Glue pulling / bulkløfteteknikk verktøy og forbruksvarer OG alt som hører til.

 

 

Alle produkter som du finner under: LB-OUL, Bulkløfte teknikk og de tilbehør, med 10 % ekstra rabatt.

 

 

Og selvfølgelig finner du mye mer i nettbutikken, februar 2022 tilbyr 2945+ ulike produkter.

 

 

PDRsenteretbilde

 

 

Siden mars 2011 importerer vi Ultra Dent Tools verktøy, som er laget av herdet rustfritt stål som er høyglans polert og som kommer med livstids garanti. 

I mellomtiden har produsenten UDT satt sammen et meget bredt spekter av verktøy for lakkfri oppretting, bulkløfteteknikk og nesten alt mulig tilbehør fra andre ledende Amerikanske produsenter. Produseneten UltraDentTools tilbyr også en rekke alternativer, for eksempel justering av verktøy på forespørsel.

Og de fleste rettestenger kan også utstyres med det unike åttekantede koblingssystemet, noe som gjør det enkelt å bruke det samme verktøyet i 8 forskjellige stillinger (med UDT skralle håndtaket er det mye flere vinkler mulig). Dette gjør kjøp av L og R varianter av samme verktøy helt overflødige og meningsløse.

 

 Newlogo   

 

KECO tools som kom litt senere i 2011,  produsenten har oppnådd verdens berømmelse takket være unormalt sterke tab'sene eller (sopp som noen kaller det) med den unike golfballprofilen som lim-overflate gir bedre feste. Alle produktene ble levert uten noen irriterende løsemiddel smøring, slik at man fra starten får en eksepsjonell vedheft.

Den vanligvis anbefalte matting eller ekstra avfetting av overflaten elimineres dermed helt. Den unike og sterke sammensetningen av Keco-tabs'ene gir et produkt som kan brukes igjen og igjen, og sparer dermed også penger. Kort tid senere ble ICE-teknologien lansert, enda stivere og sterkere "tabs", ICE produktene er av lyseblå og gjennomsiktig hardplast. Over tid har Keco utviklet seg til en stor og meget sterk spiller, takket være de helt unike SUPER TABS (intill 15 cm ) Heavy Duty "tabs" med skrue eller eller skrue øye. Og Keco's Centipede eller tusenbein adaptere, for langstrakte bulker og dype spor og det store spekteret av dorer, spak, hammer og andre verktøy som for eksempel Robo-lifter'en. I dag tilbyr Keco mange forskjellige typer med glatt overflate i alle former og størrelser.

 

KecoTabslogo KecoNewLogo

 

Menn det stopper ikke her, gjennom vårt samarbeid med de fleste andre produsenter av PDR-verktøy som for eksempel: DentMagic, A-1 Tools, Dentcraft og andre kan vi tilby mye mer og gå et skritt videre.
Vi kan også tilby deg fullstendig herdet rustfritt stål verktøy etter mål, men også betydelig billigere verktøy laget av svart belagt herdet stål, fjærstål og andre typer nesten alle typer. Også alle typer PDR lamper, med hovedsakelig LED-lamper i alle mulige størrelser også på (Makita) batteriet. Alt fra A4-format til 1m og mer, med 2 farger, 3 eller 6 rader LED-striper er mulig.

 

LelimadentLogo 

 

Når det gjelder smeltelim, ønsker vi å konsentrere seg om maksimalt 3 forskjellige limtyper i det amerikanske formatet med 12 mm diameter på 25 cm lange limpinner. 

Vi har også 1 merke i tillegg som også lett kan fjernes uten løsningsmiddel, og alle andre typer lim på markedet kan leveres på forespørsel i rimelige mengder.

Sistnevnte gjelder for også andre tabs'ene og andre tilbehør, avhengig av mengder. 

 

 

Vår innkjøpsavtale gjelder i 12 måneder, med to måneders varsel før utløpsdatoen = datoen for din første faktura.

Og kan konverteres når som helst til for eksempel et PDR VIP- medlemskap.

 

 

 

Vi tilbyr kjøpsavtalen for kun 320,- kr / måned.

Kontakt oss for oppstart av din kjøpsavtale, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller du kan ringe oss +47 95 47 28 81 

 

 PDRabonnementer

 

PDR-VIP medlemskap

 • Published: Monday, 24 September 2018 10:04

 

PDRvipmedlemskap

 

PDR + full service = VIP medlemskap er ment for de som ønsker å sikre et bredt spekter av kvalitetsverktøy, men også forbruker varer som smeltelim og tabs'ene for eksempel, akkurat som med kjøpsavtalen (ta gjerne en titt på kjøpsavatalen for mer detaljer) OG MYE MER. 

Passer utmerker for nybegynnere eller erfarne PDR teknikkere som ønsker å forbedre seg og søker etter mer praktisk og teknisk informasjon.

Du får tilgang til vårt helt unike tekniske Skade & lakk bibliotek OG en veldig viktig et spesialisert videobibliotek... Med utrolig mye informasjon, metodikk, eksempler og tekniske temaer om til PDR/LB/OUL og Glue Pulling/Bulkløfteteknikk. Og i tillegg minst like mange verktøy og produkt videoer.

Det som optimal SERVICE betyr for oss, er noe annet enn det som kalles service...

 PDRvideos

 

 

 1. - Med din personlige logginn følger automatisk 10 % ekstra rabatt på de beste av verktøy (livstidsgaranti) forbruksvarer OG tilbehør. 
 2. - Fast 10 % prosent rabatt på PDR og Glue Pulling kursing via Bilskadenett.
 3. - Tilgang til mer enn 90 spesialiserte videoer om teknikk, metodikk og alt annet om PDR/LB og Glue Pulling/ Bulkløfte teknikk.
 4. - Tilgang til BSN's like mange videoer om verktøy og forbruksvarer.
 5. - Du får tilgang til alle katalogene til våre leverandører med din egne øyene, som er et multiplum av det du finner i butikken.. 
 6. - Du får en stemme i valget av de PDR-Glue Pulling produktene vi importerer / tilbyr.
 7. - Gratis nyhetsbrev / kampanjer 4 ganger i året i e-posten din.

 

 

Du får en ekstra 10% rabatt på alle 2945+ produktene i nettbutikken.

 

 

Februar 2020 viser 2000+ produkter, fra maskeringstape, hansker, til nagling og sveising spesialiserte verktøy, inkludert unike saker ved eksklusiv import.

 

Nettbutikkc

 

 

Vi er importør for Ultra Dent Tools verktøy siden 2011, som er laget av herdet rustfritt stål, høyglans polert og som kommer med livstids garanti. I dag har produsenten UDT satt sammen et meget bredt spekter av produkter for lakkfri oppretting, bulkløfteteknikk og nesten alt mulig av tilbehør fra andre ledende Amerikanske produsenter. UDT tilbyr også for eksempel justeringer av favorittverktøyene dine på forespørsel.

 

 Newlogo 

 

  Og UltraDentTools har satt sammen The (BIG) Scandinavian for oss.

 

TheBIGLEDScandinavian

  Set4

 

 Lights

 

KECO tabs og tools har oppnådd verdens berømmelse takket være unormalt sterke tab'sene eller (sopp som noen kaller det) med den unike golfballprofilen som lim-overflate. Denne unike designen levert uten noen irriterende løsnings produkter, slik at man fra starten får en eksepsjonell vedheft. Den vanligvis anbefalte matting eller ekstra avfetting av overflaten elimineres helt. Den sterke sammensetningen av Keco-tabsene gir et produkt som kan brukes igjen og igjen, og er en besparelse. Keco har utviklet seg til en stor og sterk spiller, takket være unike tusenbein adaptere, for langstrakte bulker og dype spor og det store spekteret av dorer, spak, hammer og andre verktøy. 

 

KecoTabslogo KecoNewLogo

 

Menn det stopper ikke her, gjennom vårt samarbeid med de fleste andre produsenter av PDR-verktøy som for eksempel: DentMagic, A-1 Tools og andre kan vi gå et skritt videre. Vi kan i tillegg levere verktøy i herdet rustfritt stål med livstidsgaranti laget etter dine behov / mål.
Vi kan tilby deg herdet rustfritt stål verktøy, men også betydelig billigere verktøy laget av svart belagt herdet stål, fjærstål og andre typer. Også alle typer PDR lamper, med hovedsakelig LED-lamper i alle mulige størrelser også på (Makita) 18V batteriet. Alt ifra A4-format til 1m og mer, med 2,3 eller 6 rader LED-striper er mulig.

 

LelimadentLogo 

 

Når det gjelder smeltelim, ønsker vi å konsentrere seg om 3 forskjellige typer i Amerikanske dimensjoner: 12 mm diameter x 25 cm lang limstenger. Europeiske (Tyske) limstenger kan vi levere på bestilling i formatet: Diameter 11 mm x 20 cm lang.
PLUSS 1 merke som også lett kan fjernes uten løsemiddel / alkohol, andre typer lim eller tabs'ene kan leveres på forespørsel i rimelige mengder.

 

Våre innkjøpsavtale gjelder i 12 måneder, med to måneders varsel før utløpsdatoen = datoen for din første faktura.

 

 

Vi tilbyr VIP Medlemskap for kun 1298,- kr / måned.

 

 

Du kan være trygg på at vi følger den siste utviklingen, slik som de siste kaldlimsystemene, de nyeste limtypene og limfliker/tabsene. Men også angående de nye fantastiske PDR-GPR-lampene (nå til og med med 6,9 eller flere LED-strips) med trinnløs dimmefunksjon og også med automatisk selvsugende feste, altså uten noen pumpe. Dette er mulig takket være vårt nære samarbeid med de involverte produsentene og internasjonale innovasjoner.

410 8384 110.MAIN 1800x1800

 

image 2022 03 16T07 01 46 112Z

 

 

Kontakt oss for oppstart av din kjøpsavtale, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller du kan ringe oss +47 95 47 28 81

 

 

PDRsenteretbilde

 

 

Viste du at PDR Senteret har et eget STERK smeltelim i XXL stenger :  12 mm diameter x 29 cm lang = 

x15 stenger = Hele 4,35 meter TOPP smeltelim for samme pris!

 

 

--------------------------------

 

 

 

Newlogo

KecoTabslogo

LelimadentLogo

DentmagicLogo

a1Logo

KecoNewLogo

DentfixLogo

Dentcraftlogo

BlPlLogo

 

PDR Kurs registrering

Registrering for PDR kurset

Registrer deg her for 3 dagers PDR trening.