• Vi hjelper skadebransjen...
  Skade og lakk spesialister siden 1979...
 • Eksklusiv import...
  Chevrolet Camaro 2013
 • Spesialisert nettbutikk...
  Porshe 918 Concept
 • Reparasjonsmanualer...
  Aston Martin sundown
 • Spesialisert opplæring...
  Lotus Elise on track
 • Avanserte systemer...
  When life ends in Argentina...

Kontaktskjema 

Mer info ? Fyll ut skjemaet. 

Historikk

 

Vi Hjelper Skadebransjen!

Bilskadenett ble grunnlagt mars 2011 for å takle den store mangelen på teknisk informasjon for skade- og lakkbransjen.

Takket være et stort nettverk som ble utvidet i løpet av nesten 40 år i skadebransjen over hele Europa, men også til USA og til og med Canada.

Vår bakgrunn er teknisk, grunnlegger er dreier-freser med fagbrev og i tillegg fagbrev som oppretter/lakkerer, har vært aktiv i skade- og lakkbransjen siden 1979

I løpet av 25 år i verkstedet av en dusin skadebedrifter av høyeste nivå med tilhørende videreutdanning, fungert som testadresse for 3M's nye produkter i pre-produksjonsfasen. Vi var involvert i de første testene av cubitron, soft edge kantmaskering, flere slipe- og andre 3 M produkter og en del lakkprodukter. Av disse årene sirka 20 med kvalitets og tekniske ansvaret for verkstedet.

Videre utviklet til en lakkteknikker / instruktør for et stort tysk billakkmerke. Inkludert den faste årlige gjennomgangen av de benyttede trykkluftsystemer, lakkbokser og tilbehør hos kunder av lakkmerket.

 

Spesialisert workshop om nye automotive kompositter i 2005

DSCN1104c  DSCN1107c  DSCN1095c

 

I løpet av den aktive karrieren jobbet med alle de store lakkmerkene i Vest-Europa, som Dupont / Axalta, Glasurit, Spies Hecker, PPG, Sikkens / Akzo og noen få mindre merker med de tre viktigste lakkpistol produsentene Devilbiss, Sata, Iwata og et par andre.

På grunn av denne bakgrunnen og språkkunnskapen (Nederlandsk, Fransk, Engelsk og Norsk) utnevnt til skade og lakk spesialist for den Belgiske bilbransjeforbundet. Med ansvar for å utvikle og fremme høy kvalitet teknisk opplæring for alle merkeforhandlere og uavhengige skade og lakkselskaper. 

 

Tre av 8 spesialiserte bilbransjen egne opplæringsinstittuter i Belgia

Lokerenc  DSC01730c  IMG 0056Bc

 

I tillegg ansvar for å organisere opplæring av nesten alle bilmerker nasjonalt, og som kontaktperson internasjonal og ekspert for alle skade og lakkrelaterte saker.

Med et bredt spekter av presentasjoner og tekniske publikasjoner i navnet bilbransjeforbundet for organisasjoner, utvekslinger og andre byråer. Med workshops og seminarer og messebesøk i nesten hele Vest-Europa. 

 

Presentasjon for "Federal Union of Automotive Experts" Ingeniør skade-eksperter i Brussel på Autotechnica 2008

AutoTechnica 2008 026c

 

 

Siden 2000 har bilbransjens opplæringsavdeling spesialisert seg på avansert reparasjonsteknikk og nye materialer, men også lakkfri bulkoppretting (også i kombinasjon med lakkering) bulkløfteteknikk og nye sveisemetoder og lim- og nagling.

 

 Besøker et selskap som spesialiserer seg på å lage / bygge om til skuddsikre luksusbiler for paven og olje sheiks

IMG 6314 IMG 6321 IMG 6343

 

 

Etter flytting til Norge i april 2008, fulltidsaktiv i bilskadebransjen med økonomisk, teknisk, personellansvar og kundekontakter.

 

 

ShLwk1s

 

 

Bilskadenett.no ble grunnlagt mars 2011 for å takle mangelen på teknisk informasjon for skade- og lakkbransjen via internett. 

Kort tid etter begynte importen av spesialverktøy for lakkfrie bulkoppretting (PDR) og tilhørende verktøy. Import av det avanserte høytrykk luftpute opprettingsystem Frog's.


Lansering av den spesialiserte nettbutikken oktober 2015.
Etter at en rekke andre ting fulgte med ble resultatet at vi har et svært bredt spekter av verktøy og forbruksmateriell til skade og lakkbransjen.

Vi fokuserer vi på avanserte teknikker som varmluftlakkering, også med nitrogen, nitrogen plastsveising, avanserte lakkpistoler og alt tilbehør, jekker og løfteverktøy og en god del forbruksvarer. Blant annet styrenfrie sparkel, spesielle lakkeringshansker, filtre for lakkboksen, Flexi-cup produkter og avanserte slipemidler.

 

 

Nettbutikkc

 

 

SkadeEliten AS ble grunnlagt februar 2017.

SkadeEliten AS er en fast abbonement tjeneste for skade og lakk og først og fremst et kvalitetsmerke med en samarbeid av de beste skade og lakkbedrifter i Norge.

SkadeEliten tilbyr den eneste og veldig omfattende spesialiserte tekniske bibliotek for skade og lakk i Norge, med blant annet flere tusen spesialiserte bilder, skjemaer, og publikasjoner.

Men også et spesialisert video kanal for medlemmene med mer enn 525 videoer om bilskade og lakk og reparasjonsteknikk og andre nyttige info.

 

DSC 0128 448px  TekniskeBilderSc  FuelCellsc

 

Vi gir full tilgang til alle våre leverandører sine kataloger, med en fast rabatt på alle produkter og tjenester i nettbutikken.

Og muligheten for gruppekjøp av en rekke produkter og verktøy. De fleste av våre produkter importeres utelukkende av oss. På grunn av det direkte samarbeidet med våre leverandører, er det mulig å finne personlige, tipassede løsninger.

Kun en liten lager vil bli brukt til forbruksvarer, på grunn av besparelsene i lagring og logistikk kan vi tilby en fast rabatt på 10 % på alle bestillingsvarer.

Med denne nye nettsiden og mer funksjonalitet etter hvert som tiden går, er Bilskadenett helt klar for de stormene som vi står overfor i skadebransjen. 

 

 

Vi hjelper skadebransjen!

 

 

 

Det finnes et kvalitetsmerke for skade og lakk bransjen, SKADEELITEN. Koblet til minst 2 dager opplæring i året og et utenlandsk bedriftsbesøk alt inkludert ...

// SkadeEliten AS

Nå finnes REPOX i nettbutikken, en 2 K epoksi grunning som er veldig fleksibel, kan brukes våt i våt. Lanseringen som prøvepakke nå...

// Nettbutikken

Viste du at vi importerer direkte fra nesten alle Europeiske land inkludert USA og Canada... Og en god del av produktene våre finner du ikke noe annet sted.

// Bilskadenett

SkadeEliten har et lukket Youtube kanal med mer enn 620 ulike videoer om verktøy, teknikk, drift, og andre skade og lakk emner...

// SkadeEliten AS

Viste du at vi har i dag mer enn 1420 spesialiserte verktøy, verneutstyr og skade og lakkprodukter i nettbutikken, og stadig flere...

// Nettbutikken

Vi er eksklusiv importør for Walcom Italia, oppfinneren av varmluftlakkering systemer for skadebransjen, alle brukere er veldig fornøyd med systemet...

// Nettbutikken

Et mangfold av teknisk info, egne publikasjoner og mange andre på Engelsk og Tysk, bilder og en Youtube kanal. Du finner alt i biblioteket ...

// SkadeEliten AS

Walcom, produsent av PRO lakksprøyter siden 1945, i alle typer og prisklasser, bl.a, Carbonio pistoler. Merket har utviklet GEO teknikk, dobbel forstøvning.

// Nettbutikken

Vi kan hjelpe med reparasjons håndbøker, de aller siste informasjon direkte fra produsenten. I din epost. Vi gjør jobben mot betaling kun for abonnenter...

// Bilskadenett

Kia har nettopp publisert nye anbefalinger for skanning ved skade: Pre og Post skanning er nødvendig...Mer i SkadeEliten's bibliotek.

// SkadeEliten AS