• Vi hjelper skadebransjen...
  Skade og lakk spesialister siden 1979...
 • Eksklusiv import...
  Chevrolet Camaro 2013
 • Spesialisert nettbutikk...
  Porshe 918 Concept
 • Reparasjonsmanualer...
  Aston Martin sundown
 • Spesialisert opplæring...
  Lotus Elise on track
 • Avanserte systemer...
  When life ends in Argentina...

UltraDentTools import

Kat0cutSiden 2011 har bilskadenett importert PDR - Lakkfri Bulkoppretting/ O.U.L. verktøy fra ULTRA DENT TOOLS USA.

Vi har en rekke gode grunner til dette:

For det første bruker denne produsenten hovedsakelig herdet, rustfritt og høyglanset polert stål. Dette betyr at du kan gi livslang garanti på nesten alt (plastdeler unntatt).

 

 

 

Kat0cut

 

 1. - For det første bruker denne produsenten hovedsakelig herdet, rustfritt og høyglanset polert stål. Dette betyr at du kan gi livslang garanti på nesten alt (plastdeler unntatt).
 2. - Den andre viktige årsaken er at merket tenker videre enn de fleste konkurrenter ved å bruke flere modulære verktøy. Dette betyr at det er helt unødvendig å kjøpe H og V versjoner av samme verktøy. Legg merke til bruk av 1 kopi som kan brukes både med H og V med et klipp-på håndtak. Dette er en enkel prinsipp som betydelig reduserer kostprisen, antallet nødvendige verktøy og dermed også kostnaden.
 3. - Samme modulære prinsipp brukes også når det gjelder de ulike endene av verktøyet. I stedet for å skaffe seg samme rette stang med en avrunded tupp og en skarp tupp, kan du bytte tuppen og bruke stangen me flere tupp. Det eneste du trenger å gjøre er å skru-på den tuppen du trenger. Mange sier at dette er helt upraktisk, at det tar alt for mye tid å bytte tuppen under en reparasjon, dette er selvfølgelig bare tull, man kan selvfølgelig bruke stangen med tuppen som du bruker mest og la den være...
 4. Dette gir også muligheten til å bruke et større mer komfortabelt håndtak hvor det er mulig, og bruke et mindre håndtak eller det samme eller under et annen vinkel når det er for lite plass for et stort håndtakk. Det finnes 5 ulike klipp-på håndtakk også med "Quick" hurtikobling versjon.

Newlogo

KecoTabslogo

LelimadentLogo

DentmagicLogo

a1Logo

KecoNewLogo

DentfixLogo

Dentcraftlogo

BlPlLogo

 

PDR Kurs registrering

Registrering for PDR kurset

Registrer deg her for 3 dagers PDR trening.