• Vi hjelper skadebransjen...
  Skade og lakk spesialister siden 1979...
 • Eksklusiv import...
  Chevrolet Camaro 2013
 • Spesialisert nettbutikk...
  Porshe 918 Concept
 • Reparasjonsmanualer...
  Aston Martin sundown
 • Spesialisert opplæring...
  Lotus Elise on track
 • Avanserte systemer...
  When life ends in Argentina...

 

PDRkjpsavtale

 

PDRvipmedlemskap

PDR teknikk, ikke for alle

PDRsenteretbildeMange er interessert i å lære PDR teknikk men det er ikke noe for alle. Vi har skrevet om det før og praksis har lært at mange vill men ikke alle har det som trengs.

Vi har sett at det passer best for dem som er i stand til å jobbe nøyaktig over en viss tidsperiode. Mange opprettere har ikke tålmodigheten som trengs for å oppnå et godt resultat. Det viser seg det viser seg at personen som har god koordinering mellom øyne og hender, vil lykkes.

Men den viktigste faktoren er og forblir motivasjon og stå på vilje til å lære seg noe helt nytt. Du finner mye mer informasjon i Bilskadenett's andre publikasjoner... 

Det kan være svært vanskelig for erfarne opprettere å tenke på en annen måte enn det som er blitt normalt. Det er også hovedgrunnen til å starte riktig, hvem som ikke vet eller forstår det grunnleggende, vil ofte bli sittende bomfast.

 

resignation clipart 1

 


For eksempel har det vist seg at for eksempel lakkerere og forberedere, som er flink til å maskere for lakkering kan arbeide med konsentrert blikk og arbeide mot målet, klarer seg mye bedre. For de som tviler: Du kan gjøre en enkel test med et lignende verktøy og en liten bulk i et panser eller en gammel dør.

 

Training5

Husk at: Flere tusen har gått foran deg, og mange vil fortsatt følge, er du med?

Bruk skjemaet her til høyre for å registrere deg, husk at registrering er endelig etter mottak av innskudd. 

For mer informasjon: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   eller 954 72 881

 

 

Newlogo

KecoTabslogo

LelimadentLogo

DentmagicLogo

a1Logo

KecoNewLogo

DentfixLogo

Dentcraftlogo

BlPlLogo

 

PDR Kurs registrering

Registrering for PDR kurset

Registrer deg her for 3 dagers PDR trening.