• Vi hjelper skadebransjen...
  Skade og lakk spesialister siden 1979...
 • Eksklusiv import...
  Chevrolet Camaro 2013
 • Spesialisert nettbutikk...
  Porshe 918 Concept
 • Reparasjonsmanualer...
  Aston Martin sundown
 • Spesialisert opplæring...
  Lotus Elise on track
 • Avanserte systemer...
  When life ends in Argentina...

 

PDRkjpsavtale

 

PDRvipmedlemskap

PDR-VIP medlemskap

 

PDRvipmedlemskap

 

PDR + full service = VIP medlemskap er ment for de som ønsker å sikre et bredt spekter av kvalitetsverktøy, men også forbruker varer som smeltelim og tabs'ene for eksempel, akkurat som med kjøpsavtalen (ta gjerne en titt på kjøpsavatalen for mer detaljer) OG MYE MER. 

Passer utmerker for nybegynnere eller erfarne PDR teknikkere som ønsker å forbedre seg og søker etter mer praktisk og teknisk informasjon.

Du får tilgang til vårt helt unike tekniske Skade & lakk bibliotek OG en veldig viktig et spesialisert videobibliotek... Med utrolig mye informasjon, metodikk, eksempler og tekniske temaer om til PDR/LB/OUL og Glue Pulling/Bulkløfteteknikk. Og i tillegg minst like mange verktøy og produkt videoer.

Det som optimal SERVICE betyr for oss, er noe annet enn det som kalles service...

 PDRvideos

 

 

 1. - Med din personlige logginn følger automatisk 10 % ekstra rabatt på de beste av verktøy (livstidsgaranti) forbruksvarer OG tilbehør. 
 2. - Fast 10 % prosent rabatt på PDR og Glue Pulling kursing via Bilskadenett.
 3. - Tilgang til mer enn 90 spesialiserte videoer om teknikk, metodikk og alt annet om PDR/LB og Glue Pulling/ Bulkløfte teknikk.
 4. - Tilgang til BSN's like mange videoer om verktøy og forbruksvarer.
 5. - Du får tilgang til alle katalogene til våre leverandører med din egne øyene, som er et multiplum av det du finner i butikken.. 
 6. - Du får en stemme i valget av de PDR-Glue Pulling produktene vi importerer / tilbyr.
 7. - Gratis nyhetsbrev / kampanjer 4 ganger i året i e-posten din.

 

 

Du får en ekstra 10% rabatt på alle 2945+ produktene i nettbutikken.

 

 

Februar 2020 viser 2000+ produkter, fra maskeringstape, hansker, til nagling og sveising spesialiserte verktøy, inkludert unike saker ved eksklusiv import.

 

Nettbutikkc

 

 

Vi er importør for Ultra Dent Tools verktøy siden 2011, som er laget av herdet rustfritt stål, høyglans polert og som kommer med livstids garanti. I dag har produsenten UDT satt sammen et meget bredt spekter av produkter for lakkfri oppretting, bulkløfteteknikk og nesten alt mulig av tilbehør fra andre ledende Amerikanske produsenter. UDT tilbyr også for eksempel justeringer av favorittverktøyene dine på forespørsel.

 

 Newlogo 

 

  Og UltraDentTools har satt sammen The (BIG) Scandinavian for oss.

 

TheBIGLEDScandinavian

  Set4

 

 Lights

 

KECO tabs og tools har oppnådd verdens berømmelse takket være unormalt sterke tab'sene eller (sopp som noen kaller det) med den unike golfballprofilen som lim-overflate. Denne unike designen levert uten noen irriterende løsnings produkter, slik at man fra starten får en eksepsjonell vedheft. Den vanligvis anbefalte matting eller ekstra avfetting av overflaten elimineres helt. Den sterke sammensetningen av Keco-tabsene gir et produkt som kan brukes igjen og igjen, og er en besparelse. Keco har utviklet seg til en stor og sterk spiller, takket være unike tusenbein adaptere, for langstrakte bulker og dype spor og det store spekteret av dorer, spak, hammer og andre verktøy. 

 

KecoTabslogo KecoNewLogo

 

Menn det stopper ikke her, gjennom vårt samarbeid med de fleste andre produsenter av PDR-verktøy som for eksempel: DentMagic, A-1 Tools og andre kan vi gå et skritt videre. Vi kan i tillegg levere verktøy i herdet rustfritt stål med livstidsgaranti laget etter dine behov / mål.
Vi kan tilby deg herdet rustfritt stål verktøy, men også betydelig billigere verktøy laget av svart belagt herdet stål, fjærstål og andre typer. Også alle typer PDR lamper, med hovedsakelig LED-lamper i alle mulige størrelser også på (Makita) 18V batteriet. Alt ifra A4-format til 1m og mer, med 2,3 eller 6 rader LED-striper er mulig.

 

LelimadentLogo 

 

Når det gjelder smeltelim, ønsker vi å konsentrere seg om 3 forskjellige typer i Amerikanske dimensjoner: 12 mm diameter x 25 cm lang limstenger. Europeiske (Tyske) limstenger kan vi levere på bestilling i formatet: Diameter 11 mm x 20 cm lang.
PLUSS 1 merke som også lett kan fjernes uten løsemiddel / alkohol, andre typer lim eller tabs'ene kan leveres på forespørsel i rimelige mengder.

 

Våre innkjøpsavtale gjelder i 12 måneder, med to måneders varsel før utløpsdatoen = datoen for din første faktura.

 

 

Vi tilbyr VIP Medlemskap for kun 1298,- kr / måned.

 

 

Du kan være trygg på at vi følger den siste utviklingen, slik som de siste kaldlimsystemene, de nyeste limtypene og limfliker/tabsene. Men også angående de nye fantastiske PDR-GPR-lampene (nå til og med med 6,9 eller flere LED-strips) med trinnløs dimmefunksjon og også med automatisk selvsugende feste, altså uten noen pumpe. Dette er mulig takket være vårt nære samarbeid med de involverte produsentene og internasjonale innovasjoner.

410 8384 110.MAIN 1800x1800

 

image 2022 03 16T07 01 46 112Z

 

 

Kontakt oss for oppstart av din kjøpsavtale, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller du kan ringe oss +47 95 47 28 81

 

 

PDRsenteretbilde

 

 

Viste du at PDR Senteret har et eget STERK smeltelim i XXL stenger :  12 mm diameter x 29 cm lang = 

x15 stenger = Hele 4,35 meter TOPP smeltelim for samme pris!

 

 

--------------------------------

 

 

 

Newlogo

KecoTabslogo

LelimadentLogo

DentmagicLogo

a1Logo

KecoNewLogo

DentfixLogo

Dentcraftlogo

BlPlLogo

 

PDR Kurs registrering

Registrering for PDR kurset

Registrer deg her for 3 dagers PDR trening.