• -10%
Polyvance DIGIT 8203 Nit.GEN.
search
  • Polyvance DIGIT 8203 Nit.GEN.
  • Polyvance DIGIT 8203 Nit.GEN.
  • Polyvance DIGIT 8203 Nit.GEN.
  • Polyvance DIGIT 8203 Nit.GEN.

Polyvance DIGIT 8203 Nit.GEN.

kr 63,060.00
kr 56,754.00 Spar 10%
Eksklusive MVA Leveranse innen 3 uker etter fakturabetaling

Polyvance (USA) er SPESIALIST i PLAST REPARASJONER og OPPFINNEREN AV Nitrogen plastsveising. Dette er den nyest 8203 PRO er 3 apparater i 1. Kommer med 2 brennere og en NITROGEN GENERATOR. Apparatet bytter automatisk fra gass til oksygen eller omvendt, med automatisk brennergjenkjenning.

Antall
Bestill nå, forehåndsbetaling gir 10% rabatt

Polyvance (USA) SPESIALIST i PLAST REPARASJONER og er OPPFINNEREN AV Nitrogen plastsveising. Dette er den nyest 8208 PRO er egentlig 3 apparater i 1. Kommer med 2 brennere og trykklufttilkobling med NITROGEN GENERATOR inkludert. Apparatet bytter automatisk fra gass til oksygen eller omvendt, ved automatisk brennergjenkjenning. Ingen behov for gassflasker lenger, skaper Nitrogen selv!

Her får du den allerbeste plastsveising med full  DIGITAL kontrol, OG eller et varmluft sveisesystem UTEN nitrogen for mindre plastreparasjoner og andre smelte/oppvarming arbeid. Dette verktøyet bruker spesiell programvare for å gi deg optimal smeltetemperatur og luftstrøm for PRO kvalitet sveising av alle typer smelteplast, leveres med et sett av tilbehør. Bruk av Nitrogen beskytter sveisen mot oksidasjon og gir dermed den sterkest mulige forbindelse!

Kommer med vognen og manometer og alt av tilbehør inkludert (den den hvite plastarrangøren).

PV8203DG

Du liker kanskje også