PDR

PDR eller Paintless Dent Repair har utviklet seg VELDIG sterkt de siste 20 årene og KAN selvfølgelig brukes MED lakkerering også, i så fall kaller vi det: Push To PAINT. Det finnes mange forskjellige verktøy og tilbehør på markedet, og vi kan levere alt du trenger.

Med produkter og forbruksvarer som importeres fra USA, Canada og alle europeiske land.

De fleste produktene vi selger leveres med livstidsgaranti på PDR-spaker / stenger og tilbehør.

Bare husk at denne garantien IKKE kan gis for plastdeler og plastverktøy.

PDR

Underkategorier

  • Verktøysett

    Lakkfri bulkoppretting/PDR har blitt en veldig stor egen verden. Vi har importert de fleste USA-merker siden 2011 og har gode forhold til nesten alle av dem og en del Europeiske produsenter. Derfor kan vi hjelpe med verktøy, verktøysett eller til og med verktøy per stk. laget helt etter dine egne behov. Nesten alle verktøyene våre er laget av herdet rustfritt stål og leveres med en livslang garanti.

    Det er helt umulig å vise alle mulighetene her, og alt av verktøy og tilbehør kan kjøpes separat, så ta kontakt med oss for mer informasjon eller andre verktøy du ønsker.

  • Skru-på spiss

    Skruespisser er den siste oppfinnelsen innen PDR-feltet, disse tipsene, forlengere og annet tilbehør gir muligheten til å bruke et verktøy, PDR-verktøy, hammere, knock-downs og annet tilbehør som er laget med en gjenge for å akseptere disse.

    På den måten er det mulig å bruke bare ett verktøy for mange forskjellige applikasjoner, bare ved å endre spissen. Det gjør et verktøysett modulært til en mye mer fleksibel, og begrenser i stor grad mengden verktøy som trengs.

  • Dorer - hammere

    Knock downs, dorer er tilgjengelig i mange forskjellige materialer, størrelser og former. Det samme kan sies for PDR-hamre og blending-hamre og de såkalte slappere.

    Og så er det skrue-på verktøy som kan brukes med mange forskjellige dorer, hammere, tips og tilbehør.

    Og vi kan si at selv glidehammerne nå er tilgjengelige i små og store og mange typer, størrelser og former.

  • PDR lamper

    Det er mange typer PDR-lys på markedet i dag, fra de minste til VELDIG store. Det er mange lys som bruker lysrør og lignende eldre systemer på merket, vi selger disse produktene som bestillingsvare.

    Hvorfor? Vel fordi det moderne LED PDR-lyset er langt overlegen enn noen annen type. LED-lys er nesten uforgjengelige, og gir deg en mye mer behagelig, myk lysrefleksjon. Og kommer med en DIM funksjon.Hvis du trenger å jobbe veldig konsentrert i flere timer, er dette VELDIG viktig! Og bruken av LED-strips gjør det enkelt å kombinere forskjellige temperaturstrips, lett og samtidig praktisk. De fleste av disse LED-lysene kan brukes med hvilken som helst farget eller falmende skjerm.

  • PDR tilbehør

    Det finnes MANGE PDR og GPR tilbehør på merket, det er umulig å vise dem alle, men vi kan bestille hvilket som helst produkt tilgjengelig. Fra en enkel magnetisk gummimatte for å beskytte og holde verktøyene dine samtidig, til den mest grunnleggende enkle nylon "knock down" til den mest kompliserte versjonen. I tillegg til mange typer PDR og blendingshamre, kan denne delen bli for stor til å være praktisk.

    Men du kan være trygg på at vi fortsetter å undersøke, og de viktigste produktene og unike løsningene finner du her. Alt annet kan bestilles.

Aktive filtre